Online betalen

Welke metaalmethode je het beste kunt aanbieden in je webshop hangt af van de producten die je verkoopt en wat voor soort klanten de webshop bezoeken. D-sign biedt verschillende koppelingen met externe betaalmethoden binnen een webshop aan. Elke partij heeft zijn eigen mogelijkheden en voordelen. Met onderstaande partijen hebben wij koppelingen opgezet:

iDEAL: De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland en mag daarom niet ontbreken. iDeal zorgt ervoor dat klanten rechtstreeks via de eigen bank geld kunnen overmaken. De grootste banken van Nederland zijn verbonden aan het betaalpakket, waaronder Postbank/ING Bank, Fortisbank, Rabobank, ABN-AMRO bank.

PayPal: Als het nog niet mogelijk is om met een creditcard te betalen, dan is voor de merchant deze betaalmethode extra interessant. Met PayPal kunnen klanten namelijk enkel met een e-mailadres en PayPal-wachtwoord betalen.

Creditcard: Met een creditcard kan de consument online winkelen en achteraf betalen. Denk aan Visa, MastercardMaestro en American Express.

Microincasso: Bestelen en betalen kan door enkel één sms met een wachtwoord te versturen, wat het bestelproces zeer laagdrempelig maakt. Microincasso incasseert het bedrag automatisch, waardoor de betaling direct is voltooid. Mircoincasso kan enkel ingezet worden voor aankopen tot €50,-.

Naar boven