Online betaalmogelijkheden

Om jouw leveranciers en afnemers optimaal te kunnen servicen zijn overzichtelijke en betrouwbare online betaalmogelijkheden een essentieel onderdeel binnen jouw bedrijfsvoering. D-sign bouwt koppelingen met partijen die online betaalmogelijkheden aanbieden die geschikt zijn om voor jouw webshop of website in te zetten. Met deze online betaalmogelijkheden stel je jouw klanten in staat snel en betrouwbaar af te kunnen rekenen.

Online betaalmogelijkheden, voor wie zijn ze?

We kunnen voor iedereen een koppeling maken die klanten op verschillende manieren online betaalmogelijkheden willen bieden. De koppelingen die wij maken met partijen die online betaalmethoden aanbieden bouwen we onder meer voor:

  • Ondernemers die producten verkopen via een webshop
  • Bedrijven die afnemers wil laten afrekenen binnen een inkoopportal
  • Het gemak van klanten die producten online aankopen

Online betaalmogelijkheden, wat is er mogelijk?

D-sign heeft ruime ervaring en kennis in het bouwen van koppelingen naar vele online betaalmethoden. Het spreekt voor zich dat het soepel verlopen van een online betaaltransactie voor een webshop essentieel is om klanten ook daadwerkelijke de betaling te laten doen. Daarom is het belangrijk dat meerdere online betaalmethoden geïntegreerd kunnen worden zodat de klant zelf de online betaalmogelijkheid kan kiezen waar ze zich het prettigst bij voelen. Onze specialisten van D-sign denken graag mee welke online betaalmethoden het beste aansluiten bij uw website, producten en doelgroep.

Koppeling met online betaalmethoden

Rechtstreeks betalen via de bank, afrekenen met creditcard, er is van alles mogelijk. Voor een overzicht van de koppelingen die we voor je kunnen maken, hebben we de online betaalmogelijkheden voor je op een rij gezet waarmee D-sign koppelingen bouwt:

Wil je meer weten over online betaalmogelijkheden en welke koppelingen D-sign kan maken om deze online betaalmogelijkheden in jouw website te integreren? Neem dan contact met ons op via 020-4277565, we vertellen je er graag meer over.

Naar boven