Maatwerk webshop

D-sign heeft een eigen online webshop systeem ontwikkeld dat uitgebreide mogelijkheden biedt voor de de online verkoop van producten en diensten. De webshop kan, indien nodig, gekoppeld worden aan nagenoeg elk voorraad, vervoer- en klantensysteem. Ook zorgen wij voor een link naar Google Analytics, zodat je eenvoudig het gedrag van je bezoekers kunt meten. De webshops die D-sign bouwt worden geleverd met gratis uitleg & handleiding en zijn gemakkelijk te beheren.

Wil je een professionele webshop starten of je huidige webshop moderniseren, dan kan een maatwerk webshop een goede oplossing zijn. Of in sommige gevallen zelfs nodig. Een maatwerk webshop zorgt voor een webwinkel dat volledig aansluit bij een organisatie. Bovendien val je met een unieke webwinkel veel meer op tussen alle concurrentie. En niet geheel onbelangrijk; de gehele online winkel kan aangepast worden op jouw bezoeker. Naast een uniek design, heeft maatwerk nog vele technische extra’s.

Voordelen maatwerk webshop

  • Makkelijk te onderhouden, beheren en aan te passen
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Helemaal afgestemd op jouw wensen
  • Zeer gebruiksvriendelijk: geen technische kennis nodig
  • groeit met een onderneming mee
  • Integratie met elke Payment Service Provider
  • Integratie met elke voorraad, vervoer- en klantensysteem mogelijk

Koppeling met bestaande bedrijfssoftware
De webshop kan gekoppeld worden aan nagenoeg elk voorraad, vervoer - en klantensysteem, maar uiteraard kan dit ook zelf in het Content Management Systeem van de winkel geregeld worden. Door bestaande systemen te koppelen vermijd je dubbel werk. Informatie zoals klantgegevens integreren we direct in het nieuwe systeem. Evenals de actuele voorraadstatus.

Webshop development

Naar boven