Website ontwikkeling

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Dan biedt D-sign uitkomst. Wij ontwikkelen voornamelijk online websites die technisch maatwerk vereisen. Grote websites, uitgebreide online winkels en speciale mobiele sites bijvoorbeeld. Of juist alleen een specialistisch onderdeel van een bestaande site, zoals de ontwikkeling van een specifieke koppeling. Waarbij wij altijd ons zelf ontwikkelde CMS als inzetten om een grote gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

Soorten maatwerk websites en shops

  • Multimedia sites
  • Nieuwsportals
  • Evenementensites
  • Multi-site platforms
  • Websites met specifieke koppelingen
  • Community portals

Alle online applicaties kunnen wij als responsive design bouwen, zodat de schermgrootte op elk apparaat automatisch meeschaalt. Dit zorgt ervoor dat je website of webshop ook op een tablet of smartphone goed te bekijken is.

Hoe werken wij?
Wij letten op kwaliteit en gebruiksgemak, we denken mee en handelen snel. Dit kan, omdat we een variëteit aan standaard modules voor front- en backend systemen hebben ontwikkeld. Zo kunnen we met concurrente prijzen, websites in korte tijd toch op maat afleveren.

Betrouwbare partners
Besteed je liever enkel een onderdeel van het webdevelopment traject aan ons uit? Geen probleem. Wij hebben een ruime ervaring in het samenwerken met andere partijen. Je vaste webdesigner bijvoorbeeld. Of ben je juist op zoek naar aanvullende betrouwbare partners om mee samen te werken? Dan stellen wij je graag voor aan onze vaste specialisten waar wij al een goede samenwerking mee hebben.

Naar boven