Webdevelopment

D-sign is gespecialiseerd in back- en frontend ontwikkeling. Wij houden ons dan ook voornamelijk bezig met de techniek achter een website of web-applicatie. Het ontwerp laten we aan professionals over, grafisch ontwerpers en UX designers uit ons partner netwerk of we werken met een template die we omzetten naar ons maatwerk CMS. Ontwerpbureaus vragen ons regelmatig om hun creatief ontwerp om te zetten naar een kwalitatief eindproduct. Zo kunnen we bij de technische wensen van een klant, óók een passend aantrekkelijk visueel plaatje aanbieden.

Originele en moderne look
Wij maken gebruik van de laatste technieken, waardoor onze websites, webshops en systemen altijd een eigentijdse look-and-feel hebben. Bovendien is al onze code geoptimaliseerd voor zoekmachines en voldoet het aan de W3C standaarden. Bij de ontwikkeling maken we gebruik van de opensource taal PHP en MySQL databases. Ook hebben we ruime ervaring met o.a.: HTML5, Javascript, Node.js, templating systemen, NoSQL databases zoals Couchbase en Elastic, Jquery, Bootstrap, Adaptive en Responsive design.

Gebruiksvriendelijk CMS
Alles wat wij ontwikkelen voorzien we van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Dit CMS systeem hebben we in de loop der jaren ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze klanten eenvoudig zelfstandig het onderhoud en beheer kunnen uitvoeren.

Webdevelopment

Naar boven