Video platform

Haal alles uit je videomateriaal met het video platform van D-sign. Ons video platform is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook zeer flexibel inzetbaar.

Optimaal beheer van video’s
Wij maken het mogelijk om video’s moeiteloos te beheren, publiceren/streamen en analyseren. Video’s worden in rap tempo geüpload en automatisch geëncodeerd naar alle gangbare formaten. Hier zetten wij Amazon.com als partner voor in. Doordat wij een koppeling met Amazon webservices maken (S3, Cloudfront, Elastic Transcoder), is het ook mogelijk om tegen een zeer laag tarief het origineel in allerlei video formaten te encoden en in de cloud op te slaan. Hierdoor zijn de video’s altijd beschikbaar op elk type apparaat (desktop/mobiel), weet je zeker dat de kwaliteit van je video’s optimaal zijn en hoef je zelf geen opslagruimte vrij te houden.

Systeemintegratie video’s
Het video platform wat wij beschikbaar stellen, maakt het toevoegen van een video ontzettend simpel. Dit komt door de volledige integratie met ons gebruiksvriendelijke CMS. Ook kan het platform gelinkt worden met andere systemen om zo informatie uit te wisselen of aan online betalingen zoals iDealCreditcard of betalen via sms. Om alla data makkelijker te analyseren of video’s te integreren in Facebook, LinkedIn, Youtube of andere social media opties.

Webdevelopment

Naar boven