Online planningssystemen

Voor veel organisaties is een planningssysteem de basis voor alle werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Een effectief planningssysteem geeft duidelijkheid aan zowel leidinggevenden als het uitvoerend personeel. D-sign heeft ruime ervaring in het bouwen van planningssystemen op maat.

Planningssystemen zijn maatwerk

Planningssystemen zijn voor elke organisatie weer anders. Afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf, het soort werkzaamheden die ingepland moeten en de flexibiliteit van uw personeel maken wij planningssystemen op maat die voldoen aan elke specifieke bedrijfssituatie. Planningssystemen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op personeelsplanning, maar we bouwen ook planningssystemen die zich volledig richten op het logistieke proces.

Planningssystemen, altijd en overal toegankelijk

D-sign zorgt ervoor dat planningssystemen altijd als webapplicatie worden gebouwd. Om snel in te kunnen spelen op veranderingen in de planning hebben jij en jouw werknemers op deze manier overal en te allen tijde toegang tot het planningssysteem. Je zult zien dat bedrijfsprocessen op elk niveau binnen de organisatie soepeler en strakker zullen verlopen en de productiviteit van jouw werknemers omhoog gaat. Essentieel om net dat verschil te maken ten opzichte van de concurrentie in de huidige, competitieve markt!

Gekoppelde planningssystemen

Indien gewenst zorgen we er ook voor dat jouw planningssysteem gekoppeld wordt aan andere systemen binnen de organisatie. Denk daarbij aan koppelingen met een (HR) administratie systeem voor medewerkers, projectsystemen, boekhoudsoftware of rapportagetools voor intern gebruik. Externe koppelingen van het planningssysteem zijn natuurlijk ook mogelijk, denk daarbij bijvoorbeeld aan een koppeling met de webservice van uitzendbureau software (zoals Sedis, UBplus of Connexys) wanneer je regelmatig uitzendkrachten en medewerkers in moet plannen voor uit te voeren werkzaamheden of Spotmaster auto en panden beheer. Door de juiste koppelingen te maken zal het planningssysteem nog meer toegevoegde waarde hebben.

Planningssystemen via D-sign

Voordat we voor je aan de slag gaan met een planningssysteem zullen we altijd eerst samen met jou bepalen waaruit de behoefte bestaat binnen jouw organisatie. Op die manier zijn de doelstellingen helder voor beide partijen en zullen we tot een planningssysteem komen die overeenkomt met wat er aan het begin van het traject besproken is. Met deze werkwijze hebben onze specialisten als meerdere planningssystemen succesvol gebouwd en opgeleverd.

Wil je meer weten over onze planningssystemen en de mogelijkheden die we voor jouw bedrijf zien? Neem contact met ons op via 020-4277565, we gaan graag met je in gesprek!

Webdevelopment

Naar boven