Maatwerk web- en mobile development

Heb jij een complexe applicatie nodig met veel functionaliteiten die niet in standaard software zitten? Kies dan voor een maatwerk oplossing.

Voordelen van maatwerk
Maatwerk kent geen grenzen. Wij kunnen dan ook alles maken wat de techniek toelaat. Altijd geheel toegespitst op de wensen van de klant en behoefte van de gebruiker.

Een unieke website maakt het een stuk eenvoudiger om je als organisatie te onderscheiden van de concurrent.

Maatwerk kan zo opgebouwd worden dat een koppeling met elk gewenst systeem mogelijk is. Een betaalsysteem of integratie van een boekhoudprogramma bijvoorbeeld.

De gebruiksvriendelijkheid van maatwerk applicaties is een stuk beter dan bij standaard opensource systemen.

Maatwerk is een stuk veiliger dan de meeste opensource CMS.

Waarom kiezen wij voor opensource maatwerk?
Bij het ontwikkelen van online applicaties maken wij gebruik van de populaire opensource programmeertaal PHP. Dit biedt de perfecte basis voor maatwerk oplossingen, omdat we de code geheel naar de wensen van onze klanten kunnen schrijven.

De vrije toegang tot de broncode maakt het mogelijk om bestaande applicaties ook in de toekomst eenvoudig te bewerken en aan te passen. Zonder dat je afhankelijk bent van een specifieke webbouwer. Deze vrijheid is noodzakelijk wanneer je wilt dat je online applicaties met je bedrijf meegroeien.

Bovendien betaal je bij maatwerk oplossingen alleen voor wat je nodig hebt. Ook maakt maatwerk een systeem een stuk gebruiksvriendelijker, waardoor de leercurve laag is. Hierdoor kost het beheer van de website veel minder tijd!

Naar boven