Online inkoopportal

Een inkoopportal geeft je de mogelijkheid om alle inkoopprocessen te stroomlijnen en optimaal in te richten binnen jouw eigen organisatie. Met een kwalitatieve inkoopportal zullen niet alleen intern de bedrijfsprocessen effectiever verlopen, ook de doorlooptijd van transacties met uw leveranciers zal met een goede inkoopportal flink toenemen. D-sign heeft de kennis en ervaring in huis om elke inkoopportal zo te bouwen dat deze perfect aansluit op uw bedrijfssituatie.

Inkoopportal op maat

We begrijpen bij D-sign heel goed dat elke bedrijfssituatie om een andere oplossing vraagt. Daarom bouwen wij een inkoopportal altijd op maat, aangezien je de flexibiliteit wilt hebben naar je leveranciers om de inkoopportal uit te breiden of aan te passen wanneer de markt daar om vraagt. Natuurlijk zijn er wel elementen die in vrijwel elke inkoopportal terugkomen, denk daarbij aan:

  • Online tonen en bestellen van artikelen
  • Voorraden, vooruit bestellen, back orders
  • Automatisch facturen en koppeling met boekhoudsysteem
  • Goedkeuren en verzenden van inkooporders
  • Tijdsplanning en status tracking van het volledige inkoopproces
  • Updaten van de workflow aan de hand van geautoriseerde inkooporders
  • Opslag van historische inkoopdata en gegevens van alle leveranciers

Uiteraard worden onze inkoopportals als webapplicatie gebouwd zodat je altijd en overal inzicht hebt in alle inkooporders en status van het inkoopproces, ook geschikt te maken voor mobiel.

Inkoopportal met koppelingen

Een inkoopportal leent zich perfect om te koppelen aan andere systemen, zodat zowel interne- als externe bedrijfsprocessen nog effectiever en dynamischer verlopen. We bouwen de inkoopportals zodanig dat het eenvoudig is om deze te koppelen aan onder meer voorraadsystemen, boekhoudsystemen, planningssystemen en online betaalsystemen. Op deze manier wordt de inkoopportal volledig geïntegreerd als zenuwcentrum van de logistieke bedrijfsprocessen en afhandeling richting jouw leveranciers.

Inkoopportal opzetten met D-sign

Er komt veel kijken bij het bouwen van de b2b inkoopportal die precies aansluit op de wensen van jou en jouw leveranciers. Voordat we starten met de bouw zullen we altijd eerst samen met jou heldere doelstellingen formuleren over hoe jij wilt dat de inkoopportal eruit komt te zien en welke modules hierin meegenomen moeten worden. Uiteraard helpen we je, wanneer de inkoopportal eenmaal staat, ook met tussentijdse aanpassingen en onderhoud om de prestaties van de inkoopportal te blijven optimaliseren.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn om een inkoopportal op maat door D-sign te laten bouwen? Neem contact met ons op via 020-4277565, onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Naar boven