Gebruiksvriendelijk CMS

Wil je niet afhankelijk zijn van je webbouwer om aanpassingen door te voeren? Bespaar tijd, vermijd onnodige kosten en voorkom ergernis door gebruik te maken van het eigen CMS dat D-sign heeft ontwikkeld.

Type CMS
Ons CMS onderscheidt zich door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Hiermee is elke website eenvoudig aan te passen, zonder enige kennis van code.

Het CMS is in de loop der jaren gebouwd en doorontwikkeld tot een zeer stabiel en gebruiksvriendelijk systeem, waar al onze klanten gebruik van maken. Het CMS-systeem is zo opgebouwd dat je zelf eenvoudig je website, webshop of app kunt beheren en onderhouden. Doordat ons CMS gebaseerd is op de nieuwste technieken, is je site ook eenvoudig SEO-proof te maken.

Op maat
Ons basis CMS passen we aan op de wensen van de klant. Zo heb je nooit last van overbodige knoppen en functies en behoud je overzicht. Je kunt zelf gebruikers toevoegen, beheren en de rechten toewijzen. Ook is het mogelijk om op een later moment nog extra modules en functionaliteiten toe te voegen, zonder daarvoor de website en het CMS geheel opnieuw te hoeven opbouwen. Alles wat we bouwen is modulair.

Naar boven