Wie wij zijn

D-sign is in 1998 opgericht en is daarmee een van de oudste internet bureaus in Nederland. We staan al 20 jaar bekend als specialist in het ontwikkelen van online maatwerk.

Team van vakspecialisten
D-sign werkt met een team van ervaren PHP, Javascript, HTML5, Mobile iOS/Android/Phonegap en MySQL experts. Dit zijn stuk voor stuk enthousiaste vakspecialisten. Bedreven én gedreven in hun vak. Professionals die zich dag in, dag uit bezighouden met het ontwikkelen van web- en mobiele projecten.

Concurrerende prijzen
En toch zijn we altijd betaalbaar gebleven. Dit, omdat wij een snelle time-to-market kunnen realiseren en zo concurrerende prijzen aanbieden. Snel en klantgericht werken is mogelijk, doordat we een variëteit aan standaard modules voor front- en backend systemen hebben ontwikkeld. Slimme en duurzame technologieën die eenvoudig te onderhouden zijn, maar toch geheel op maat worden afgeleverd.

De klant staat voorop
Wij denken graag met onze klanten mee over de oplossing voor een probleem, of de invulling van bestaande ideeën. Nee zeggen we nooit, resultaat is er altijd.

Wat we doen

Kort gezegd bouwt D-sign alles wat met internet connectie heeft. Klanten komen naar ons toe, wanneer standaard oplossingen niet toereikend zijn. Met onze brede kennis bieden we uitkomst voor bedrijven met specifieke wensen.

Voorbeelden
Denk aan een complex boekingssysteem, uitgebreide webshop, een community, iOS of Android app, API koppelingen of een maatwerk CRM.

Maatwerk
Door standaardoplossingen te combineren met maatwerk, kunnen we kwalitatief hoogstaand werk voor een betaalbare prijs leveren. Onze applicaties en oplossingen zijn altijd exact naar de behoefte van de klant en eindgebruiker gebouwd, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk uit te breiden.

Stapje extra
Maar er is meer. D-sign adviseert ook bij het inzetten van de juiste social media marketing tools en API strategieën. Om zo tegen lagere kosten, meer verdiensten te generen. Zo vergroot je het bereik en krijg je meer traffic.

Interesse?
Bekijk onze portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Ontmoet het team

Ontmoet ons team van front- en backend developers.

Arthur Duffels

Arthur Duffels

Eigenaar / Backend developer

Spreekt alle programmeertalen en vertaalt dan ook moeiteloos de functionele wensen van klanten naar concrete technische oplossingen.

Casper van Tilburg

Casper van Tilburg

Senior front-end developer

Heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van innovatieve maatwerkoplossingen.

Jorian Stevering

Jorian Stevering

Senior front-end developer

Bijt zich vast in een probleem en gaat door tot het opgelost is. Altijd bezig met de meest efficiënte optimalisatie van een online applicatie.

Thomas Boogaard

Thomas Boogaard

Senior front-end developer

Inventief in zijn oplossingen, heeft een creatieve geest en zet net dat stapje extra.

Benny van den Hoogen

Benny van den Hoogen

Front-end developer

Creatieve front-end developer met een degree in data visualisdatie.

Koen Borghols

Koen Borghols

Creative developer

Full Stack developer en altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Charlie

Charlie

kantoor hond

Gespecialiseerd in slapen, eten, spelen, blaffen tegen de deurbel en het enthousiast begroeten van alle bezoekers.

Enkele klanten

Volledig overzicht »
Naar boven