Phonegap hybride app development

Het aantal mobiele applicaties neemt de laatste jaren in aantal fors toe, vrijwel elk merk heeft tegenwoordig wel een app. Het ontwikkelen van een functionele, goed uitziende app kan echter een tijdrovende en kostbare klus zijn. D-sign bouwt daarom apps met PhoneGap. Dankzij onze uitgebreide kennis van deze open source technologie kunnen wij elke mobiele applicatie bouwen en snel opleveren. Wat begint met een idee, bouwen wij uit tot een gebruiksvriendelijke hybride app die werkt op alle belangrijke mobiele platformen.

Wat is PhoneGap?
PhoneGap is een open source framework wat gebruikt wordt om hybride mobiele apps te maken, waarbij HTML5, CSS3 en Javascript worden ingezet. PhoneGap vormt als het ware de schil rondom een applicatie, waardoor het mogelijk is om de native API’s van een platform aan te roepen. Met PhoneGap kunnen wij dan ook hybride apps maken die er net zo uitzien en werken als een native app, echter tegen een fractie van de tijd en ontwikkelkosten die je voor het bouwen van een native app nodig hebt. Ideaal dus voor bedrijven die het gebruik van een app een keer willen uitproberen, maar daar niet direct de hoofdprijs voor willen betalen. Met PhoneGap maken we het mogelijk!

Voordelen van een PhoneGap applicatie
D-sign maakt al jaren met veel plezier gebruik van PhoneGap als mobile development tool. De voordelen voor jou als ondernemer en de doelgroep die van jouw app gebruik gaan maken zijn echter ook heel duidelijk aanwezig:

  • Lagere kosten dan het apart ontwikkelen van een native applicatie voor elk mobiel platform.
  • Groter bereik dankzij eenvoudige inzetbaarheid op meerdere platformen zoals iOS apparaten (iPhone, iPad), Android telefoons, Windows Mobile, Symbian en Tizen.
  • Ontwikkelt met HTML5, CSS3 en Javascript.
  • Kortere doorlooptijd en daarmee snelle oplevering van het eindresultaat.
  • Er kan gebruik gemaakt worden van de functionaliteiten die de telefoon biedt zoals de accelerometer, camera, kompas, geolocatie, contacten, media, netwerk, push notificaties en opslag.
  • Distributie loopt via de iTunes Appstore, Google Play store en Windows Store.

PhoneGap applicaties op maat
D-sign maakt gebruikt van een eigen mobiele framework om een mobiele app te bouwen welke voorziet in de specifieke eisen die je hebt als klant en aansluit bij de wensen van jouw eindgebruikers. Dit begint bij de gezamenlijke evaluatie van jouw bedrijf en de IT-vereisten om ervoor te zorgen dat wij de juiste PhoneGap oplossing voor je ontwikkelen. Of je nu een PhoneGap ontwikkelaar in wilt huren om de capaciteit van je eigen team te vergroten, een UX/UI-ontwerp of code wilt aanpassen, projectmanagement of kwaliteitszorg nodig hebt of op zoek bent naar een complete end-to-end PhoneGap-oplossing, D-sign heeft de ervaring en kennis in huis om aan jouw wensen en behoeften voldoen.

Wil je meer weten over PhoneGap en hoe we jou kunnen helpen bij het ontwikkelen van een mobiele app voor jouw merk? Neem dan contact op met D-sign via 020-4277565, we vertellen je er graag meer over!

Naar boven