Mobile development

Wil je ook je mobiele bezoekers optimaal bedienen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor mobiele oplossingen. Kies je voor een native App, of toch liever één App voor alle platformen? Of misschien past een responsive website wel het beste bij de behoefte van jouw klanten. D-sign bekijkt per klant welke oplossing de beste is.

Mobiel steeds populairder
Maar liefst bijna de helft van al het internetgebruik vindt plaats via mobiele toestellen zoals een smartphone of tablet. En dit zal alleen maar toenemen. Steeds meer bedrijven passen hun online activiteiten hierop aan om ook mobiele bezoekers zo efficiënt mogelijk van informatie te voorzien. Jij toch ook?

Wil je als bedrijf ook altijd toegankelijk zijn?
D-sign bouwt mobiele oplossingen die geheel zijn afgestemd op een klein scherm en de wensen van een mobiele gebruiker. Bespreek samen met ons de mobiele mogelijkheden voor jouw website!

Kiezen
De keuze van het mobiele platform hangt af van de behoefte van jouw gebruikers, de vereisten van je App en het budget. Is het gebruik van GPS essentieel voor je concept of juist ondergeschikt? Is een groot bereik belangrijk, of is de App enkel voor intern gebruik? Voor een bedrijf is het belangrijk om na te denken waar de App voor gebruikt gaat worden en welke doelgroep je wilt bedienen. Wij helpen je hier graag bij!

Naar boven