iPhone en iPad apps

Apple is met het iOS al jaren toonaangevend en heeft het, op Android na, het grootste besturingssysteem ter wereld in huis. Wereldwijd hebben ruim 800 miljoen gebruikers dagelijks via de iTunes store toegang tot meer dan 1,2 miljard (gratis) mobiele apps. Met dit enorme bereik biedt het  platform ongekende mogelijkheden om met een iOS app grote aantallen gebruikers te benaderen. D-sign helpt je bij het op maat ontwikkelen van iPhone en iPad apps die passen bij de uitstraling van jouw merk. 

iPhone en iPad apps, waar op te letten
iOS apps worden ontwikkeld en toegepast voor zowel iPhone als iPad. De ontwikkeling van een iPhone en een iPad app is vrijwel identiek, met het grote verschil dat aan een iPad app, vanwege de grotere beschikbare schermruimte, meer wordt gekeken naar het design en de uitstraling. Door een hogere resolutie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een game of app waar veel bewegend beeld in terugkomt eerst voor iPad te maken en daarna te bepalen of dat ook zinvol is voor iPhone. Een groot voordeel is dat iPhones, in tegenstelling tot veel Android telefoons, goed omgaan met zware bestanden. Daarmee kunnen we je voor iPhone en iPad ook helpen met uitgebreidere technische en grafische mogelijkheden voor je app.

iOS app development
D-sign heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van iOS apps voor iPhone en iPad. Om ervoor te zorgen dat een app aansluit op de wensen van een klant en de eindgebruiker, bespreken wij altijd eerst de wensen met onze klant. Samen bepalen we welke oplossing hier het beste op aansluit. Een hybride app? Of misschien is een web app of een mobiele website een beter alternatief? Dit vormt de basis voor het ontwikkeling van allerlei soorten apps:

  • Zakelijke apps
  • Sociale netwerk apps
  • iPhone/iPad games en widgets
  • Entertainment apps
  • Cross-platform development
  • Informatieve apps
  • E-commerce apps

iPhone & iPad apps op maat
Bij het bouwen van een app maken wij gebruik van een eigen mobiele framework. Het grote voordeel hiervan is dat wij altijd exact kunnen voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Daarbij zijn onze specialisten zeer bedreven in alle technologieën die nodig zijn om een succesvolle app op maat te maken. Hierbij maken wij onder andere gebruik van PhoneGap. Daardoor zijn we ook in staat om snel en eenvoudig onderhoud aan de app uit te voeren en de iPhone of iPad app te optimaliseren wanneer de situatie daarom vraagt.

Wil je meer weten over iOS apps voor iPhone en iPad en ben je benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons via 020-4277565, onze specialisten gaan graag met je in gesprek!

Naar boven