Android apps

Android OS is wereldwijd met afstand marktleider op het gebied van smartphones en heeft daarmee ook het grootste besturingssysteem in handen. Wanneer je eraan denkt om voor jouw bedrijf of merk een app te laten ontwikkelen dan doe je er dus goed aan om de app in ieder geval geschikt te maken voor de grote aantallen Android gebruikers die je met je mobiele applicatie kunt bereiken. D-sign heeft ruime ervaring in het adviseren en ontwikkelen van Android apps. We denken dan ook graag met je mee!

Android app via D-sign
Bij D-sign hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen van Android apps. We hanteren daarbij altijd een vaste werkwijze. Het belangrijkste is om eerst samen jou als klant de wensen en behoeften ten aanzien van de app door te nemen. Vervolgens bepalen we welke oplossing hier het beste bij aansluit. Daarbij kijken we met name of een hybride app het meest geschikt is, of dat wellicht een web app of een mobiele website een beter alternatief is. Voor het ontwikkelen van onze Android apps maken wij onder andere gebruik van PhoneGap, een open source framework om apps mee te ontwikkelen.

Voordelen Android app
Wanneer je van plan bent een Android app te laten ontwikkelen dan biedt D-sign, naast de enorme hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring, nog een aantal andere voordelen voor jou en de eindgebruiker van de app:

  • De app kan volledig op maat gebouwd worden.
  • Door gebruik te maken van open source technologieën houd je de kosten laag.
  • De apps kunnen via de Google Play store (gratis) aangeboden worden aan meer dan een miljard gebruikers.
  • Het besturingssysteem van Google is niet gebonden aan één smartphonemerk.
  • D-sign voert ook onderhoud en optimalisatie uit aan jouw Android app.

Verder is het natuurlijk ook heel handig dat je in een Android app ook alle diensten van Google kunt verwerken. Denk daarbij aan Google Maps, Gmail en Google Translate.

Zakelijke Android apps
D-sign ontwikkelt ook regelmatig Android apps voor de zakelijke markt. Dat kunnen apps zijn voor intern gebruik voor het stroomlijnen van processen voor het eigen personeel tot aan externe apps die bijvoorbeeld het contact met klanten vergemakkelijkt of apps die dienen als communicatieplatform met leveranciers. Je kunt daarbij denken aan:

  • App als communicatieplatform
  • Formulieren apps voor klanten
  • Apps voor producenten en leveranciers
  • Interne catalogus

Deze apps zorgen er veelal voor dat een efficiëntere bedrijfsvoering tot stand komt, we denken graag mee welke zakelijke Android app het meest geschikt is binnen jouw bedrijf.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Android apps, voor de consumenten- of de zakelijke markt? Neem dan contact op met D-sign via 020-4277565, één van onze ervaren Android specialisten vertelt je er graag meer over!

Naar boven