Webkoppelingen

Bij veel websites en webwinkels is het noodzakelijk dat een systeem automatisch communiceert met andere partijen en webservices. Met social media, een boekhoud- of betaalsysteem bijvoorbeeld. De specialisten van D-sign implementeren dergelijke koppelingen binnen de gewenste omgeving, bijvoorbeeld via een JSON(P)/ XML REST of SOAP webservice. Of, wanneer de koppeling nog gemaakt moet worden, ontwikkelen wij deze op maat. Wat heb jij nodig om nog meer te halen uit je online applicaties?

Implementatie webkoppeling
D-sign implementeert elke gewenste koppeling. Met een partij die hier al een API voor heeft ontwikkelt of we bekijken samen de behoefte voor een nog te ontwikkelen koppeling. Wij implementeren webkoppelingen in alle soorten systemen. Ook als deze niet door ons gebouwd is.

Webkoppeling laten ontwikkelen
Het kan zijn dat een partner een koppeling nodig heeft om jouw informatie goed te kunnen ontvangen. Of jij wil juist data van een derde partij efficiënter kunnen inlezen en verwerken. Welke aanvullende optie je ook nodig hebt, onze specialisten kunnen de webkoppeling ontwikkelen die jij nodig hebt.

Voorbeelden webkoppelingen

Naar boven